Γιαννίκης: «Επιπλέον λύση ο Μισελέν στα εξτρέμ»

Γιαννίκης: «Επιπλέον λύση ο Μισελέν στα εξτρέμ»

Newsroom
 Γιαννίκης: «Επιπλέον λύση ο Μισελέν στα εξτρέμ»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε την παρουσία του Γάλλου μπακ στα εξτρέμ αλλά και το ντεμπούτο του Χατζηεμαννουήλ κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ.

Τη νίκη (2-0) στο Περιστέρι πήρε απόψε (23/1) η ΑΕΚ και ο Γιαννίκης σχολίασε μετά το ματς πως η Ενωση είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. «Είχαμε τον ελεγχο. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ. Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Είχαμε παραπάνω κούραση από τον Ατρόμητο. Είχαμε τον έλεγχο τακτικά όμως», ανέφερε στη NOVA.

Μετά ρωτήθηκε για την παρουσία του Μισελέν στα εξτρέμ. «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει εκεί. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Είναι μία επιπλέον λύση εκεί για εμάς».


Για το ντεμπούτο του Χατζηεμαννουήλ κάτω από τα γκολπόστ, σχολίασε για τον νεαρό πορτιέρε. «Εκανε καλό ντεμπούτο. Συγκεντρωμένος, αλάνθαστος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα