Γκάμα: «Δεν μας αρμόζει αυτή η κατάσταση»

Γκάμα: «Δεν μας αρμόζει αυτή η κατάσταση»

Newsroom
Γκάμα: «Δεν μας αρμόζει αυτή η κατάσταση»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα είδε την αλήθεια, την κακοτεχνία του Άρη στο γήπεδο και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας…

Η αίσθηση περί αντίδρασης του Άρη έπειτα από την ισοπαλία στο Κύπελλο Ελλάδας με τη Λαμία χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά καθώς οι «κίτρινοι» είχαν απογοητευτική παρουσία στο γήπεδο. Στην πραγματικότητα δεν άξιζαν τίποτε περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας κι αυτό είπε ο Μπρούνο Γκάμα με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι «Η εικόνα που έχουμε δεν είναι αυτή που θα θέλαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο μας βγήκε η πίεση πέραν του ότι η Λαμία μας μπλόκαρε καλά. Σε κάθε παιχνίδι αισθανόμαστε ότι πρέπει να κερδίσουμε κι αυτή την πίεση όπου τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για μας, αυτή η πίεση είναι πιο έντονη. Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολη περίοδος για μας. Όλοι δίνουμε μάχη αλλά δεν μας βγαίνει και δεν σκοράρουμε», είπε.

Ο Άρης παραμένει μακριά από το γκολ εντός του 2022 και για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και ζητήθηκε από τον Πορτογάλο μια εξήγηση. «Δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε, όπως είναι δύσκολο να πούμε ότι φταίει ένα πράγμα. Είναι δύσκολο να μη σκοράρεις. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις…», είπε και συμπλήρωσε. «Αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει στον Άρη και πραγματικά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, αυτό θα προσπαθήσουμε στον αγώνα του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα