Αρης: Νέο group therapy και παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση

Αρης: Νέο group therapy και παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση

Αρης: Νέο group therapy και παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε εκ νέου σήμερα (21/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και είχε ιδιαίτερες συνομιλίες με ποδοσφαιριστές έχοντας διακρίνει το ψυχολογικό πρόβλημα της ομάδας από την αδυναμία στο σκοράρισμα.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας που ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης επιλέγει να προχωρήσει σε ομιλία ή κατ’ ιδίαν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Βέβαια, το ύφος της σημερινής παρουσίας του στο αθλητικό κέντρο του Άρη ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις δύο που προηγήθηκαν καθώς από τα παράπονα που διατύπωσε τόσο στα αποδυτήρια της Ριζούπολης όσο και στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (18/1), αυτή τη φορά επέλεξε να μιλήσει στους παίκτες οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο και ουσιαστικά να τους πείσει να αφήσουν στην άκρη ό,τι προηγήθηκε.

Προφανώς συνεκτίμησε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στον οργανισμό του Άρη, στην πίεση που είναι ξεκάθαρο ότι έχει καταβάλλει και τους ποδοσφαιριστές και κατ’ επέκταση στην ύπαρξη ψυχολογικού προβλήματος που αναδείχθηκε μέσα από την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και στην εξασφάλιση αποτελεσμάτων. Ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε κυρίως με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπαντού Ντιαγέ, Φακούντο Μπερτόγλιο αλλά και τον Ματέο Γκαρσία θέλοντας να δηλώσει την πίστη του αλλά και την ανάγκη για μια νέα αρχή. Πολύ ξεκάθαρα έδειξε ότι περιμένει και από τους τέσσερις να λειτουργήσουν ως θεματοφύλακες της ομάδας, να βγάλουν την εμπειρία τους και να παρασύρουν τους υπόλοιπους στις δύσκολη στιγμή που διέρχεται η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο προφανώς ότι και οι τέσσερις έχουν αυξημένες ευθύνες στην επίθεση.

Στο μεταξύ, πέραν της απουσίας του Ντάνιελ Μαντσίνι στον αγώνα της Κυριακής (23/1) με τη Λαμία αλλά και της μη διαθεσιμότητας των Κουέστα, Ντένις οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, δεν υπολογίζεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο Μαυριτανός επιθετικός αναμένεται την ημέρα του αγώνα και φυσικά δεν μπορεί να μπει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα