ΟΦΗ: Χωρίς Πασαλίδη και Γκαγιέγος κόντρα στον Παναιτωλικό

ΟΦΗ: Χωρίς Πασαλίδη και Γκαγιέγος κόντρα στον Παναιτωλικό

Newsroom
ΟΦΗ: Χωρίς Πασαλίδη και Γκαγιέγος κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Ο ΟΦΗ κοντράρεται το Σάββατο (22/1, 17.15) με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» χωρίς τους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέγος, αλλά και χωρίς τους τραυματίες Γιαννούλη και Κοροβέση.

Το Σάββατο (22/1, 17.15, CS3HD) ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό για τη 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέγος, ενώ τραυματίες είναι οι Ουές, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Επασί.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σηφάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Βούρος, Mellado, Durmishaj, Toral, Μαρινάκης, Selimovic, Στάικος.

Ο ΟΦΗ μετά από 18 παιχνίδια είναι στην 6η θέση με 26 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 10ος μετά από 17 παιχνίδια, με 18 βαθμούς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα