ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Μιχάι, μπήκε ο Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Μιχάι, μπήκε ο Τσόλακ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Μιχάι, μπήκε ο Τσόλακ

bet365

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και αποχώρησε, με τον Αντόνιο Τσόλακ να βγαίνει από το ιατρικό δελτίο.

Ο Ενέα Μιχάι δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο κι αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (21/1), όπου η δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του δεν ήταν εύκολη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας με μεταβάσεις, με τον Αντόνιο Τσόλακ να βγαίνει από το ιατρικό δελτίο και να μπαίνε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ για άλλη μια μέρα οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει με μια προπόνηση το Σάββατο (22/1) στο γήπεδο της Τούμπας την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα