ΑΕΛ: Συζητείται η καταγγελία κατά του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
ΑΕΛ: Συζητείται η καταγγελία κατά του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι το πρωί της Παρασκευής (21/1) θα συζητηθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το πρωί της Παρασκευής (21/1, 12.00) θα συζητηθεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία της ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «βυσσινί» υποστηρίζουν ότι το 51% των μετοχών της ομάδας της Ηπείρου παραχωρήθηκε στον Γιάννη Αυδή χωρίς να έχει εγκριθεί η πώληση από την ΕΕΑ.

Η ενημέρωση της ΑΕΛ:

«Αύριο στις 12:00 ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού συζητείται, με καθυστέρηση οκτώ μηνών, η καταγγελία της ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, του Κάργα και του Χριστοβασίλη, για την πώληση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα στον αχυράνθρωπο και συνεταίρο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, Γιάννη Αυδή στις 27/2/2015, χωρίς να εγκριθεί προηγουμένως, όπως είναι υποχρεωτικό, αυτή η πώληση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η πώληση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναμφισβήτητη, αφού προκύπτει από συμβολαιογραφικά έγγραφα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα