ΟΦΗ: Κάταγμα στο ημιθωράκιο ο Γιαννούλης

ΟΦΗ: Κάταγμα στο ημιθωράκιο ο Γιαννούλης

Newsroom
ΟΦΗ: Κάταγμα στο ημιθωράκιο ο Γιαννούλης

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός των Κρητικών υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε ο Γιαννούλης, που πρόσφατα τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης. Αυτές έδειξαν πως ο έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από μεγαλύτερη ζημία καθώς έχει υποστεί κάταγμα 9ης πλευράς στο ημιθωράκιο, κάτι που «μεταφράζεται» σε αποθεραπεία 2 ως εβδομάδων.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή (20/1) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (22/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Abdul Weiss. O Κώστας Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα 9ης πλευράς στο ημιθωράκιο. Θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα