Βαρέλα: «Δεν επιστρέφω στην Ρουμανία τώρα, το καλοκαίρι θα δούμε»

Βαρέλα: «Δεν επιστρέφω στην Ρουμανία τώρα, το καλοκαίρι θα δούμε»

Newsroom
Βαρέλα: «Δεν επιστρέφω στην Ρουμανία τώρα, το καλοκαίρι θα δούμε»

bet365

Σε συνέντευξή του σε ρουμανικό Μέσο, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του στο πρωτάθλημα,

Στη Ρουμανία κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Κραϊόβα φαίνεται ότι δεν προχωράει και το σενάριο για τη Στεάουα Βουκουρεστίου δείχνει να μην έχει βάση.

Λίγο νωρίτερα ο 34χρονος αμυντικός μέσω social media έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Σε τοποθέτησή του μάλιστα και σε ρουμανικά ΜΜΕ επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει για την ώρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρουμανία το καλοκαίρι.

«Δεν θα πάω στη Ρουμανία τώρα και δεν θέλω πραγματικά να μιλήσω για αυτό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στο ρουμανικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω, θα δούμε. Έχουν μείνει έξι μήνες μέχρι να τελειώσει αυτή η σεζόν. Ολα είναι πιθανά. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Ρουμανία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαρέλα στην ιστοσελίδα ProSport.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα