ΠΑΟΚ: Με 5 εκατομμύρια ο Σφιντέρσκι πάει στο MLS!

ΠΑΟΚ: Με 5 εκατομμύρια ο Σφιντέρσκι πάει στο MLS!

ΠΑΟΚ: Με 5 εκατομμύρια ο Σφιντέρσκι πάει στο MLS!

bet365

Το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ ίσως να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κάρολ Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός επιθετικός είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή στην Charlotte FC του MLS.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Charlotte FC, ομάδα από το MLS, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι προσφέροντας στον «Δικέφαλο» το ποσό των 5.000.000 ευρώ.

Η πώληση του διεθνή Πολωνού επιθετικού δεν είναι τελειωμένη, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτείων, πάντως δεν αποκλείεται το αποψινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ανέβασε αρκετά τις ετήσιες αποδοχές του, αλλά με την επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ και περιμένοντας σύντομα την επάνοδο του Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να είναι καλυμμένος για τη θέση του σέντερ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα