Μπαρτόλο: ο «δήμιος» του Απόλλωνα Σμύρνης (vids)

Newsroom
Μπαρτόλο: ο «δήμιος» του Απόλλωνα Σμύρνης (vids)

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Βόλου έχει αγωνιστεί μόλις 186 λεπτά εναντίον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όμως σε αυτό το διάστημα μετρά 2 γκολ, ισάριθμες ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι που δεν εκτέλεσε εκείνος.

Κρίσιμο ματς θα γίνει σήμερα (19/1) στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματς χαρακτηρίζεται «κομβικό» για το μέλλον των 2 ομάδων και βαρόμετρο για την εξέλιξή του ενδέχεται να αποτελέσει ο Χούλιαν Μπαρτόλο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων που ήρθε την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα για λογαριασμό τους έχει «αναγορευτεί» σε... δήμιο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και όλα δείχνουν πως θα πάρει (αρκετό) χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Ας θυμηθούμε τα πεπραγμένο του εναντίον της.

*Στις 30 Νοεμβρίου του 2020 είδαμε στη Ριζούπολη ένα από τα πλέον συναρπαστικά ματς των τελευταίων ετών στη Super League Interwetten. O Απόλλων παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στο Βόλο παρότι στο 60' προηγούνταν με 3-0 και ο αγώνας καθήλωσε. Ο Μπαρτόλο πέρασε ως αλλαγή στο 70' και με το σκορ εκείνη τη στιγμή 3-1 κατά της ομάδας του, όμως στο 79' μείωσε από κοντά σε 3-2 και στις καθυστερήσεις (90'+2') βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, «έκοψε» για τον Κολόμπο που μόνος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα. Ετσι σε 26 αγωνιστικά λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) σημείωσε 1 γκολ και έδωσε μία ασίστ.


*Στις 21 Φλεβάρη του 2021 ο Βόλος υποδέχθηκε τον Απόλλωνα και κέρδισε 2-0. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που στο 33' ανατράπηκε από τον Μπαξεβανίδη μέσα στην περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και ο Δουβίκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 52' έδωσε στον Ριένστρα την τελική πάσα για το 2-0. Μάλιστα ο 26χρονος λίγο πριν αντικατασταθεί (στο 84', βγήκε στο 86') απώλεσε μοναδική ευκαιρία για το 3-0, ενώ είχε ακόμη 2 καλές στιγμές (1 με σουτ, 1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ). Ετσι σε 86 λεπτά μπάλας είχε 1 κερδισμένο πέναλτι και 1 ασίστ.


*Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Βόλος επικράτησε 3-1 στη Ριζούπολη. Ο Μπαρτόλο ήταν εκείνος που στο 63' σημείωσε το 3ο γκολ της ομάδας του και ουσιαστικά «τελείωσε» τότε το ματς που αντικαταστάθηκε στο 74'.

Ετσι ο 26χρονος σε 3 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και αθροιστικά σε 186 λεπτά που έπαιξε εναντίον του σημείωσε 2 γκολ, έδωσε ισάριθμες ασίστ και κέρδισε 1 πέναλτι που δεν εκτέλεσε εκείνος. Δηλαδή κατά μέσο όρο κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» σκοράρει, δημιουργεί κάποιο τέρμα κάθε 37'!

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα