Καμάου: «Πλέον είμαι χορτοφάγος»

Καμάου: «Πλέον είμαι χορτοφάγος»

Newsroom
 Καμάου: «Πλέον είμαι χορτοφάγος»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για τις πρώτες εν Ελλάδι εμπειρίες του και τους στόχους του με τους Κρητικούς.

Για τις πρώτες του εν Ελλάδι εντυπώσεις μίλησε ο Καμάου «nation.africa». Οπου παράλληλα ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην πορεία των Κρητικών. «Αν κοιτάξεις την βαθμολογία, διεκδικούμε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Είναι ένας στόχος που τον είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Μέχρι τώρα πάνε όλα καλά, ζω στην Κρήτη που είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και το καλοκαίρι είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν έχω και πρόβλημα με την επικοινωνία ενώ είναι ωραίο και το φαγητό. Οι περισσότεροι τρώνε κρέας, το φαγητό είναι ωραίο και έτρωγα αρκετό κρέας. Πλέον είμαι χορτοφάγος και δεν τρώω πλέον κρέας όσο οι Έλληνες που συνηθίζουν να τρώνε αρκετό», είπε σχετικά.

Για τους φίλους του club σχολίασε ότι «αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα. Το πάθος των οπαδών του ΟΦΗ, αυτό που θέλεις ως παίκτης είναι να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό», ενώ για την καθημερινότητά του ανέφερε πως κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση περίπου στις 12.00 το μεσημέρι, ξυπνάω, παίρνω το πρωινό μου, ετοιμάζομαι, μετά την προπόνηση κάνουμε αποθεραπεία, μπορεί να πάμε για φαγητό μαζί με τους συμπαίκτες μου και μετά στο υπόλοιπο μέρος της ημέρας ίμαι ελεύθερος. Πριν τα παιχνίδια όλη η ομάδα μένει σε ξενοδοχείο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα