Παναθηναϊκός: Άμεση στροφή στο Κύπελλο

Παναθηναϊκός: Άμεση στροφή στο Κύπελλο

Newsroom
Παναθηναϊκός: Άμεση στροφή στο Κύπελλο

bet365

Ο Παναθηναϊκός μερικές ώρες μετά την προσπάθεια που δεν απέφερε καρπούς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0) επέστρεψε στη δουλειά και έστρεψε την προσοχή του στο ματς του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ως συνήθως μετά από παιχνίδι, η προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί γίνεται με τους ποδοσφαιριστές να μοιράζονται σε δυο διαφορετικά γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έκαναν παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Το «τριφύλλι» το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πρώτο από τα δυο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας και το Σάββατο έρχεται το εκτός έδρας με τον Ιωνικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα