Παναιτωλικός: Υποδοχή και... «Αγρινιάρα φέρε μας το Κύπελλο»!

Newsroom
Παναιτωλικός: Υποδοχή και... «Αγρινιάρα φέρε μας το Κύπελλο»!

bet365

Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Παναιτωλικού κατά την επιστροφή τους στο Αγρίνιο από την Αθήνα μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ!

Περισσότεροι από 200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην είσοδο της πόλης του Αγρινίου και με καπνογόνα έκαναν την... νύχτα μέρα όταν εμφανίστηκε το πούλμαν με την αποστολή του Παναιτωλικού. Το «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο επί της ΑΕΚ προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του Αγρινιώτικου συλλόγου που υποδέχθηκαν τους παίκτες οι οποίοι έδειχναν να το απολαμβάνουν μέσα από το πούλμαν. Μάλιστα επειδή «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» οι οπαδοί του Παναιτωλικού ζήτησαν και πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο με το πρώτο ματς να είναι την προσεχή Τετάρτη στο Αγρίνιο.

υποδοχη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα