Καρτάλης: «Από συνήθεια πήγα αριστερά»

Καρτάλης: «Από συνήθεια πήγα αριστερά»

Newsroom
 Καρτάλης: «Από συνήθεια πήγα αριστερά»

bet365

Ο μέσος του Ατρόμητου... περιέγραψε το πώς μπέρδεψε τον πάγκο της ομάδας του με εκείνον του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Πρωταγωνιστής» σε ένα ασυνήθιστο αλλά συνάμα και χιουμοριστικό περιστατικό έγινε ο Καρτάλης στους «Ζωσιμάδες». Ο μέσος του Ατρόμητου επέστρεψε ως αντίπαλος στα Γιάννινα (μέχρι το καλοκαίρι ήταν στον ΠΑΣ) και τη στιγμή της αλλαγής του... μπέρδεψε τους πάγκους και κατευθύνθηκε σε εκείνον του «Αγιαξ της Ηπείρου». «Από συνήθεια πήγα αριστερά αντί για δεξιά, που ήταν ο πάγκος της ομάδας μου. Ο κόσμος του ΠΑΣ γνωρίζει την αγάπη και την εκτίμηση που έχω για αυτή την ομάδα και το εκτιμάει αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το χειροκρότημά του. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, δημιουργήσαμε και εμείς αλλά και ο ΠΑΣ ευκαιρίες για γκολ, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», σχολίασε σχετικά στη NOVA μετά την αναμέτρηση.

Και συνέχισε. «Παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες ημέρες με τον κορωνοϊό, σήμερα σταθήκαμε εξαιρετικά στο γήπεδο. Τα πρώτα στοιχεία που ζητάει από εμάς ο καινούργιος προπονητής είναι να μην κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε γρήγορα και επιθετικά. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να δείξουμε το νέο πρόσωπο της ομάδας αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες κάτι που φάνηκε και σήμερα γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα