Μεντόσα στο Gazzetta: «Το καλύτερο γκολ μου, αλλά έχω ακόμη... δρόμο» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Μεντόσα στο Gazzetta: «Το καλύτερο γκολ μου, αλλά έχω ακόμη... δρόμο» (vid)

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «υπέγραψε» τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ και άφησε να... εννοηθεί πως στο μέλλον μπορεί να σημειώσει και άλλα πανέμορφα τέρματα.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (16/1) τεράστια νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τα «καναρίνια» έγραψαν ιστορία σε ένα ματς που έφερε την υπογραφή του και ο λόγος, προφανώς, για τον Χαβιέ Μεντόσα. Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που «έφτιαξε» το 1-1 του Καρέλη και κυρίως αυτός που με ένα υπέροχο σουτ διαμόρφωσε στο 84' το μετέπειτα τελικό σκορ. Το αριστερό του πόδι «υπέγραψε» ένα από τα πιο όμορφα τέρματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη Super League Interwetten και εύλογα το πανηγύρισε έξαλλα. «Μάλλον ναι, είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου», είπε χαρακτηριστικά στο Gazzetta, αλλά και έδειξε ...έτοιμος για ακόμη περισσότερα στο μέλλον. «Εχω ακόμα πολύ δρόμο στην καριέρα μου και στην Ελλάδα ειδικά. Στη φάση που σκόραρα έψαχνα χώρο για να σουτάρω και πάντα σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει . Είδα την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα», ανέφερε σχετικά.

Ετσι ο Παναιτωλικός έφυγε με 3 υπερπολύτιμους για το μέλλον βαθμούς στις αποσκευές του και το επίτευγμά του αποκτά περισσότερα credits επειδή επετεύχθη απέναντι σε μία «μεγάλη» ομάδα όπως η Ενωση και μάλιστα εκτός έδρας. «Η ομάδα έπαιξε καλά και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Για μένα έδωσα την ασίστ, σκόραρα και αυτή η νίκη σημαίνει πολλά. Ισως πολλά περισσότερα καθώς κερδίσαμε ως φιλοξενούμενοι την ΑΕΚ».
...

Η χθεσινή εμφάνιση του Μεντόσα πιστοποίησε πως φέτος βλέπουμε τον πραγματικό του εαυτό. Η προς το καλύτερο αγωνιστική του «μεταμόρφωση» είναι από τους βασικούς λόγους για την εν γένει βελτίωση που έχουν τα «καναρίνια», ενώ και εκείνος φαίνεται πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, παίζει πιο ελεύθερα και αυτό αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μας εξήγησε το «γιατί». «Νομίζω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο κόουτς (σ.σ. Γιάννης Αναστασίου) από τότε που ήρθε με εμπιστεύεται και μου δίνει μία θέση στην ενδεκάδα. Προσωπικά θέλω να τον δικαιώσω για την εμπιστοσύνη του», μας τόνισε με έμφαση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα