Σωκράτης: «Η τριάδα μας βοήθησε στο να είμαστε τακτικά καλοί» (vid)

Newsroom
Σωκράτης: «Η τριάδα μας βοήθησε στο να είμαστε τακτικά καλοί» (vid)

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σωκράτης είπε στη COSMOTE TV:

Το εάν το 0-0 αφήνει ικανοποιημένους τους παίκτες του Ολυμπιακού: Σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα ναι μας αφήνει. Τακτικά μας αφήνει ικανοποιημένους. Επιθετικά δεν βγάλαμε κάτι ιδιαίτερο. Ξεκινάμε την επίθεση από την άμυνα. Σήμερα παίξαμε με ένα σύστημα που μας βοήθησε τακτικά να είμαστε καλοί και είναι κάτι που θα το βελτιώσουμε με τον χρόνο.

Τον Μανωλά: Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που θα χρειαστεί χρόνο διότι είχε διάστημα αποχής. Όλοι ξέρουμε την ποιότητά του. Σήμερα ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε.

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει και τον τίτλο: Σίγουρα ότι είμαστε αήττητοι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Εμείς δεν κοιτάμε τον 2ο ή τον 3ο αλλά το τι κάνουμε εμείς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα