Super League Interwetten: Το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο ξεχωρίζει

Newsroom
Super League Interwetten: Το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο ξεχωρίζει

bet365

Η 18η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται την Κυριακή (16/1) με τρεις αναμετρήσεις. Το ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού τραβάει τα βλέμματα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής στη Super League Interwetten είναι η «μάχη» των αιωνίων στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (19:30). Στο μεγάλο ντέρμπι οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που έχουν στο σπίτι τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στον Βόλο για τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου που έχουν τη φετινή σεζόν. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από γκέλα στη Ριζούπολη στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν θέλουν άλλες βαθμολογικές απώλειες προκειμένου να μην δουν τη διαφορά τους από την δεύτερη ΑΕΚ να μειώνεται κι άλλο σε περίπτωση που η Ένωση επικρατήσει νωρίτερα του Παναιτωλικού.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του με μοναδική εξαίρεση τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που δεν είναι έτοιμος. Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ. Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή, παίρνοντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στην αποστολή. Εκτός είναι ο τραυματίας Μπουχαλάκης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει νωρίτερα (17:15) στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θέλει μετά το διπλό επί της Λαμίας να πάρει δεύτερη σερί νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και να μειώσει στους έξι βαθμούς την απόσταση από τον Ολυμπιακό, ελπίζοντας σε απώλειες των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι. Παράλληλα ο Γιαννίκης επιθυμεί να δει εξέλιξη στο πρότζεκτ και μεγαλύτερη διάρκεια από τους παίκτες του. Ο Παναιτωλικός μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τα «καναρίνια» να ψάχνουν βαθμούς για να αισθάνονται ακόμα πιο άνετα στη βαθμολογία και στην απόσταση που τους χωρίζει από την ουρά.

Στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο για πρώτη φορά επί των ημερών του οι κιτρινόμαυροι αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο την παραμονή εντός έδρας αναμέτρησης καθώς το ματς διεξάγεται νωρίς το απόγευμα. Εκτός είναι ο ανέτοιμος Αραούχο, όπως και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι. Στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Ανέστης μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην υπολογίζει στους Ροντρίγκες, Παρδαλό, Περέιρα, Λιάβα, Ντίας και Βαρόνε. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Τέλος, στους Ζωσιμάδες (19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, που τον έχει φέρει σε θέση διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ, κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος παλεύει για να σωθεί, καθώς παραμένει χαμηλά στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Ντομίνγκεθ δεν μπήκε τελικά στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, σε αντίθεση με τον Κάργα που τα κατάφερε. Εκτός είναι επίσης ο Πίρσμαν, που είναι άρρωστος, και οι Λοντίγκιν, Σιόντης, Κόντε και Οικονομόπουλος. Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Τριάδης Α., Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Μίνα, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Για τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, η οποία ταξίδεψε στα Γιάννενα χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Νοκ άουτ τέθηκαν και οι Κλωναρίδης, Νάτσος, Κιβρακίδης, εκτός έμεινε και ο νέος Τζοβάρας και η αποστολή του Ατρόμητου («πρώτη» για τον Ερλινγκμαρκ) είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Σάλομον, Χαρίσης, Ντένιτς, Ερλινγκμαρκ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

17.15: ΑΕΚ - Παναιτωλικός COSMOTE SPORTS 2
19.30: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός COSMOTE SPORTS 1
19.30: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος NOVASPORTS PRIME

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα