ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Το 0-1 έγινε μέσω VAR 1-0

Newsroom
 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Το 0-1 έγινε μέσω VAR 1-0

bet365

Ο Τσιλιανίδης σκόραρε στην Τούμπα, όμως ο ρέφερι Φωτιάς «γύρισε», μέσω VAR, πίσω τη φάση, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και ο Κούρτιτς «έγραψε» το 1-0.

Τα... πάνω κάτω σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων ήρθαν στην Τούμπα και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, όπου είδαμε μία φάση που δεν συμβαίνει συχνά. Πιο συγκεκριμένα εκείνη του 51' όταν οι Κρητικοί βρήκαν δίχτυα με τον Τσιλιανίδη και άνοιξαν το σκορ, όμως ο ρέφερι Φωτιάς ενημερώθηκε από το VAR να δει την αρχή της φάσης και τη σέντρα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ανέκοψε ο Βούρος, για τυχόν παράβαση του τελευταίου.

Ο 32χρονος διαιτητής πήγε στο μόνιτορ και λίγο αργότερα καταλόγισε πέναλτι για χέρι του 26χρονου στόπερ και αυτόματα ακυρώθηκε το τέρμα του Τσιλιανίδη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα μεταφέροντας στο διαιτητή ότι η μπάλα πήγε στο χέρι του αμυντικού τους από το πόδι του, ο Φωτιάς δεν άλλαξε απόφαση και ο Κούρτιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα. Ετσι αντί για το 0-1 έγινε το 1-0!

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα