Εκτός ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο

Εκτός ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο

Newsroom
Εκτός ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο

bet365

Ο 29χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς των «Ζωσιμάδων» και το μέλλον του στο Περιστέρι προβάλει αβέβαιο.

Αβέβαιο προβάλει το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Ατρόμητο, καθώς ο 29χρονος αμυντικός έμεινε εκτός της πρώτης αποστολής του Κόλμαν στην ομάδα.

Ετσι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το μέλλον του, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και με γνώμονα πως έχει ήδη αγωνιστεί στη φετινή σεζόν με 2 διαφορετικές ομάδες (Αλ Φαϊχά/Ατρόμητος) οπότε και ενδέχεται να μην είναι τόσο «εύκολη» η εύρεση νέου σταθμού στην καριέρα του.

Νοκ άουτ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκαν και οι Κλωναρίδης, Νάτσος, Κιβρακίδης, εκτός έμεινε και ο νέος Τζοβάρας και η αποστολή του Ουαλού («πρώτη» για τον Ερλινγκμαρκ) για τα Γιάννινα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Σάλομον, Χαρίσης, Ντένιτς, Ερλινγκμαρκ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Κουλούρης, Τζαβίδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα