Μάντζιος: «Κομβικός μήνας ο Γενάρης»

Μάντζιος: «Κομβικός μήνας ο Γενάρης»

Newsroom
Μάντζιος: «Κομβικός μήνας ο Γενάρης»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στη δύσκολη καθημερινότητα που βίωσε η ομάδα του λόγω του Covid-19 αλλά και για τα διαδοχικά κομβικά παιχνίδια που θα κρίνουν τους στόχους του Άρη.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε αρχικά ότι… «η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα κρούσματα και νομίζω ότι παράλληλα μας έφεραν προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Είτε μιλάμε για την ακύρωση του αγώνα με τον Ατρόμητο, είτε για τον αριθμό των παικτών που είχαμε στις προπονήσεις είτε γιατί πλησιάζουμε τις 15 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Για να έχεις ρυθμό θα πρέπει να δίνεις παιχνίδια», είπε.

Ο προπονητής του Άρη επανέλαβε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα και τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα η οποία αγωνίζεται για την επιβίωσή της όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Προφανώς είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να έχουμε πειθαρχία για να το κερδίσουμε. Γενικώς ο Γενάρης είναι κομβικός μήνας με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο τα οποία θα φτάσουν μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη. Θέλουμε να έχουμε υγεία γιατί πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δύσκολου μήνα».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τον αριθμό των ομάδων που διεκδικούν θέση στα Playoffs και απάντησε ότι… «πιστεύω ότι έτσι θα πάει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και θα βγει νικητής αυτός που θα παλέψει περισσότερο και θα είναι σοβαρός σε κάθε παιχνίδι», για να καταλήξει στην απουσία του κόσμου – λόγω των περιοριστικών μέτρων – λέγοντας πως… «λείπει πολύ από το γήπεδο και κυρίως για τον Άρη είναι πολύ σημαντική η απουσία του στον βαθμό που θα θέλαμε να ήταν. Τον έχουμε ανάγκη και μακάρι σύντομα να του δοθεί η δυνατότητα επιστροφής».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα