Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για 11άδα του ντέρμπι με 4-2-3-1

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για 11άδα του ντέρμπι με 4-2-3-1

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται για το ντέρμπι και υπάρχει η σκέψη για 4-2-3-1 και με τους Καρμπόβνικ και Τικίνιο να διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Ένα σημαντικό στοιχείο συνεχίζει να είναι πως είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τελευταίων χρονικά τεστ για covid-19 στον Ολυμπιακό ενώ ο Μπουχαλάκης θα είναι εκτός λόγω του τραυματισμού του. Από εκεί και πέρα σε σχέση με τα πλάνα 11άδας υπάρχει μία εκτίμηση για 4-2-3-1 και όχι 4-3-3 για το ντέρμπι.

Σε αυτήν την περίσταση ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια στον Ολυμπιακό και με άμυνα με Λαλά, Μανωλά με Μπα (ή Σωκράτη εάν είναι ΟΚ για βασικός) και Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά με Μαντί Καμαρά στο κέντρο. Από εκεί και πέρα οι υποψήφιοι για πίσω από τον φορ Ελ Αραμπί είναι οι Βρουσάι ή Βαλμπουενά με άκρα με Μασούρα και Λόπες. Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Καρμπόβνικ και Τικίνιο. Η άλλη... ανάγνωση από πλευράς σχήματος θα είναι το 4-3-3 που δεν έχει βέβαια μεγάλη διαφορά από το 4-2-3-1.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα