Παναθηναϊκός: Άκυρο στην Λέγκια για Διούδη

Παναθηναϊκός: Άκυρο στην Λέγκια για Διούδη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Άκυρο στην Λέγκια για Διούδη

bet365

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε-μηδενική- πρόταση για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Σωκράτης Διούδης έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι λογικό να υπάρχει κινητικότητα από το εξωτερικό για τον Έλληνα άσο. Μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας η Λέγκια Βαρσοβίας κατέθεσε πρόταση στο Τριφύλλι για την παραχώρησή του, η οποία δεν συζητήθηκε καν, μιας και δεν περιελάμβανε το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως στη περίπτωση του Μαουρίσιο, έτσι και σε αυτή του Διούδη που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, το Τριφύλλι έπραξε το αυτονόητο και δεν άφησε έναν σημαντικό του παίκτη να φύγει... τσάμπα, παρά την θέληση του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Πολωνία.

Αν, λοιπόν, η Λέγκια δεν επανέλθει με μία κανονική πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο, το θέμα θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα