«Πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη»

Newsroom
«Πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη»

bet365

Στη Μολδαβία μετέδωσαν πως υπάρχουν «σειρήνες» για τον 28χρονο πορτιέρε και ότι η ΑΕΚ υπολογίζει πως θα τον παραχωρήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους ποδοσφαιριστές που την τρέχουσα σεζόν «εκτόξευσαν» τις ποδοσφαιρικές τους «μετοχές» είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς ο 28χρονος γκολκίπερ έκανε, κυρίως στο Champions League, πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σέριφ Τίρασπολ.

Ο διεθνής πορτιέρε αγωνίζεται στην ομάδα της Μολδαβίας ως δανεικός από την ΑΕΚ και όπως ανέφερε το «Futbol Moldavo» η Ενωση θα ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ στο «κόλπο» για την απόκτησή του έβαλε και μία ομάδα της Ρωσίας. «Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.Η ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρότασηΤο μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022», μετέδωσε σχετικά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα