Σάστρε: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»! (vid)

Σάστρε: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάστρε: «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»! (vid)

bet365

Οι πρώτες ατάκες του Ισπανού αμυντικού με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και οι πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζόαν Σάστρε υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τώρα και μέχρι τον ερχόμενο καλοκαίρι όταν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Μαγιόρκα. Θέλει σ’ αυτό το διάστημα να πείσει τους ανθρώπους της νέας ομάδας του να προχωρήσουν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του. «Εγώ θα δώσω τα πάντα και ελπίζω μέσα από αυτή τη διαδικασία να με κρίνουν σωστά», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, μια από τις καλύτερες. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω, να παίζω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», συμπλήρωσε ο Σάστρε που έχει μόνο θετικές εντυπώσεις από ην ομάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Η πόλη μοιάζει να είναι εντυπωσιακή, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, επίσης. Βγήκα πριν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και μου φάνηκε εξαιρετικός», είπε ο 25χρονος Ισπανός αμυντικός και στάθηκε στο μότο που συνοδεύει μέχρι τώρα την καριέρα του.

«Αυτό που έμαθα από το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατάς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θα έρθει ή όποιες δυσκολίες και αν συναντήσεις. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δίνεις το 100& του εαυτού σου, ν’ αγωνίζεσαι στο μέγιστο βαθμό και πάντα να πηγαίνεις για τη νίκη».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα