Ο Σπύρος Τζαβίδας εγκατάλειψε το ποδόσφαιρο στα 20 κι έγινε Scout σε γραφείο μάνατζερ!

Ο Σπύρος Τζαβίδας εγκατάλειψε το ποδόσφαιρο στα 20 κι έγινε Scout σε γραφείο μάνατζερ!

Γιώργος Μανταίος
Ο Σπύρος Τζαβίδας εγκατάλειψε το ποδόσφαιρο στα 20 κι έγινε Scout σε γραφείο μάνατζερ!

bet365

Μεγάλη κίνηση από τον μάνατζερ Πάνο Γαλαριώτη, ο οποίος πήρε στο γραφείο του τον Σπύρο Τζαβίδα που εγκατάλειψε το ποδόσφαιρο στα 20 του χρόνια!

Υγεία πάνω απ΄όλα, είναι η καλύτερη, η πιο αληθινή κι η πιο διαχρονική ευχή που μπορεί να δώσει κανείς. Μπροστά στην υγεία, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ακόμα και το όνειρο μιας επαγγελματικής καριέρας στο ποδόσφαιρο.

Ο Σπύρος Τζαβίδας βίωσε αυτό το βασανιστικό δίλημμα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυσκέφτηκε και πήρε τη γενναία απόφαση να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγάπησε.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο άσος του Παναθηναϊκού δεν θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τη φιλοδοξία που είχε από την πρώτη στιγμή που, μαθητής του δημοτικού ακόμα, περνούσε την κεντρική πύλη της Παιανίας. Ανέβηκε με συνέπεια όλα τα σκαλοπάτια, πρόλαβε να πάρει τρία ματς με την πρώτη ομάδα, να καθιερωθεί στις μικρές εθνικές ομάδες και γενικά να ζήσει πολλά περισσότερα απ΄ότι τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου με αντίστοιχες προσδοκίες. Όταν όμως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, παρότι στα εργομετρικά «έσκιζε», έπρεπε να πει «αντίο».

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μια στιγμή πολύ σκληρή, που ωστόσο είναι μέσα στη ζωή. Ο Σπύρος Τζαβίδας κοίταξε το παρόν και το μέλλον του κατάματα και όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά ήδη έθεσε σε εφαρμογή το επόμενο βήμα. Παραμένει στο χώρο που αγάπησε και θα συνεργαστεί με το γραφείο μάνατζερ το οποίο τον εκπροσωπούσε ως ποδοσφαιριστή!

Ο Πάνος Γαλαριώτης και ο Τάσος Δανιάς της Sport Action φρόντισαν να αποδείξουν στην πράξη ότι είναι «μία οικογένεια» με τους πελάτες τους και πρότειναν στον Τζαβίδα ρόλο Scout στην εταιρία. Αυτό θα γίνει σε πρώτη φάση και στη συνέχεια ο νεαρός θα αποκτήσει τους δικούς του πελάτες.

Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να ξαναγίνει «συμπαίκτης» με κάποιον φίλο του από τον Παναθηναϊκό. Μόνο που αυτή τη φορά ο Σπύρος Τζαβίδας θα «παίζει μπάλα» εκτός γηπέδου και θα βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τους παλιούς συμπαίκτες του.

O πρώην πλέον ποδοσφαιριστής μέσω των social media έκανε γνωστή την απόφαση του και ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του!

A post shared by Spyros Tzavidas (@spyros_tzavidas)

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα