Ολυμπιακός: Αουτσάιντερ για βασικός στο ντέρμπι ο Σωκράτης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αουτσάιντερ για βασικός στο ντέρμπι ο Σωκράτης

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα προσπαθήσει να είναι αποστολή με τον Παναθηναϊκό αλλά εκτός απροόπτου δεν θα είναι βασικός.

Ο έμπειρος στόπερ θέλει προσεκτική διαχείριση και εκτιμάται ότι είναι αουτσάιντερ για βασικός στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πιθανώς να είναι στον πάγκο και σε αυτήν την περίπτωση τότε τον πρώτο λόγο θα έχουν για βασικοί σέντερ μπακ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός οι Μανωλάς και Μπα.

Από εκεί και πέρα παίκτες όπως οι Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μασούρας και Ελ Αραμπί είναι μες στα φαβορί για το αρχικό σχήμα. Περισσότερα πάντως για την 11άδα και τα αγωνιστικά δεδομένα θα φανούν από αύριο Παρασκευή. Και φυσικά θα υπάρξουν και τα τελευταία χρονικά τεστ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα