Μέρος της προπόνησης για Λόπεθ και ελπίδες για τη Ριζούπολη

Μέρος της προπόνησης για Λόπεθ και ελπίδες για τη Ριζούπολη

Newsroom
Μέρος της προπόνησης για Λόπεθ και ελπίδες για τη Ριζούπολη

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (13/1) προπόνησης του Άρη και απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα (15/1, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε να διαχειριστεί ένα τράβηγμα, γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούταν εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Ριζούπολης αλλά η συμμετοχή του στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (13/1) προπόνησης άλλαξε τα δεδομένα. Το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας η οποία αναμένεται να κοινοποιηθεί μετά το τέλος της αυριανής (14/1) και τελευταίας προπόνησης του Άρη.

Σε αντίθεση με τον Κριστιάν Λόπεθ, επικυρώθηκε η απουσία του Χουάν Ιτούρμπε καθώς ο Παραγουανός συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και παράλληλα προπονήθηκε μόνος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα