Τη Δευτέρα φθάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

Τη Δευτέρα φθάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

Newsroom
Τη Δευτέρα φθάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

bet365

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα επικυρωθεί η μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στον Άρη καθώς ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του 23χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή από την Ντεπορτίβο Βίντα, δίχως να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες αυτού του deal. Τα media της Ονδούρας σημειώνουν ότι ο Άρης θα καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 225.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει μπει σε διαδικασία κοινοποίησης των όρων της συμφωνίας. Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών καθώς αυτό προβλέπει η ήδη υπάρχουσα συμφωνία.

Γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (17/1) καθώς θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας και η ένταξή του στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα