Άρης: Απέκτησε τον 21χρονο φορ Λουίς Πάλμα

Άρης: Απέκτησε τον 21χρονο φορ Λουίς Πάλμα

Άρης: Απέκτησε τον 21χρονο φορ Λουίς Πάλμα

bet365

Ο 21χρονος winger Λούις Πάλμα από την Ονδούρα αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη καθώς οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του από την Ντεπορτίβο Βίντα και την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου.

Πρόκειται για τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή στο Πρωτάθλημα της Ονδούρας τη φετινή σεζόν καθώς με έξι γκολ στην 2021 Apertura συγκέντρωσε το 59% των ψήφων στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου νεαρού παίκτη της σεζόν.

Ο Λουίς Πάλμα είναι μάλιστα διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και μέχρι πρότινος ήταν στο Τόκιο, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ονδούρας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, χρησιμοποιείται περισσότερο στη θέση του winger και είναι εντυπωσιακός ο απολογισμός του στην τελική προσπάθεια καθώς σε 32 αγώνες με την Ντεπορτίβο Βίντα, στην πρώτη κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος, σημείωσε 15 γκολ και μία ασίστ.

Βάσει μάλιστα των πληροφοριών που αναδεικνύονται από τον Άρη, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν έντονες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής ομάδας με την Ντεπορτίβο Βίντα αλλά και τον αθλητή καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκδηλώσει και η Μπράγκα.

Μάλιστα την απόφασή του να συνεχίσει στο ελληνικό Πρωτάθλημα είχε κοινοποιήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθώς με πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι… «περιμένω την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου προσφέρει ομάδα η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού Πρωταθλήματος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα