ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ και ΑΕΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ και ΑΕΚ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι οι αναμετρήσεις με ΟΦΗ (15/01) και ΑΕΚ (19/01) θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα.

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ το Σάββατο (15/01, 19:30), για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten αλλά και με την ΑΕΚ (19/01, 19:00) για το Κύπελλο Ελλάδος , όπως γνωστοποίησαν οι «ασπρόμαυροι», αποφασίζοντας να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος για την παρουσία 1.000 φιλάθλων στην Τούμπα.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ «αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα».

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα