Record: «Θέλει Τικίνιο η Φενέρμπαχτσε»

Newsroom
Record: «Θέλει Τικίνιο η Φενέρμπαχτσε»

bet365

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record, η Φενέρμπαχτσε θέλει να αποκτήσει τον Τικίνιο από τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε είναι σε αναζήτηση επιθετικού κι ο Τικίνιο είναι στη λίστα της ομάδας της Πόλης, σύμφωνα με την «Record».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Πόρτο, φέτος έχει πετύχει στο Λιμάνι 8 γκολ σε 24 ματς, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024. Οπότε, η Φενέρ θα πρέπει να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό αν τον θέλει.

Πάντως, προς το παρόν, παρά το έντονο ενδιαφέρον όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι, επίσημη πρόταση για τον 30χρονο φορ δεν έχει γίνει.

Θυμίζουμε ότι ο Τικίνιο ήταν αυτός που... πλήγωσε τους Τούρκους δύο φορές, πετυχαίνοντας το 0-1 (0-3 τελικό σκορ) στο «Σαράτσογλου», ενώ εκείνος έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με 1-0 στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα