Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα τα καταφέρουμε»

Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα τα καταφέρουμε»

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα τα καταφέρουμε»

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα σερί ματς που περιμένουν την ομάδα.

Με το... δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το 2022, καθώς στο πρώτο ματς της σεζόν επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0. «Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς προβλήματα για εμάς και όλες τις ομάδες, να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να χαίρεται και ο κόσμος. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Πήγαμε καλά μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω κορωνοϊό. Ήμασταν καλοί. Ξεκινήσαμε με νίκη και καλή εμφάνιση τη χρονιά», είπε αρχικά ο Βιεϊρίνια στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για τη συνέχεια και το «φορτωμένο» πρόγραμμα που υπάρχει. «Από τη στιγμή που θα είμαστε υγιείς, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δύσκολο είναι όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες. Έχουμε δουλέψει σωστά, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ήρθαν παλιοί και νέοι παίκτες, νομίζω θα τα καταφέρουμε, έχουμε προετοιμαστεί σωστά».

Για την προσωπική του κατάσταση σχολίασε ότι «είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι ασφαλής, χωρίς προβλήματα. Να βοηθήσω την ομάδα, είτε παίζοντας είτε όχι. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα