«Καθάρισε» από Covid19 ο Παναθηναϊκός και περιμένει σημαντικές επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού

«Καθάρισε» από Covid19 ο Παναθηναϊκός και περιμένει σημαντικές επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού

Νίκος Αθανασίου
«Καθάρισε» από Covid19 ο Παναθηναϊκός και περιμένει σημαντικές επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τα πέντε μαζεμένα κρούσματα Covid19 και η φαρέτρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γέμισε και πάλι για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η υγειονομική τακτική του Παναθηναϊκού με καθημερινά τεστ από το ξεκίνημα της σεζόν απέδωσε καρπούς και η διασπορά του κορονοϊού στα πράσινα αποδυτήρια περιορίστηκε στα πέντε κρούσματα στις αρχές του έτους, όταν και η παραλλαγή Όμικρον έκανε θραύση στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Μετά τις σημαντικές απουσίες στα παιχνίδια με Άρη και Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει και πάλι τις επιλογές του για την ενδεκάδα να αυξάνονται ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς η ομάδα του... καθάρισε από τον Covid19.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ που αγωνίστηκε δέκα λεπτά στο Πανθεσσαλικό, ο Καρλίτος και ο Χατζηγιοβάνης που επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Μαουρίσιο που έκανε σήμερα ατομικό, θα είναι κανονικά στην διάθεση του έμπειρου προπονητή για την μάχη με τον αιώνιο αντίπαλο.

Από κει και πέρα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ είχε ένα οίδημα που τον άφησε εκτός για το ματς με τον Βόλο, όμως η κατάσταση του πάει καλύτερα και στη προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό Υπενθυμίζουμε πως λόγω της κόκκινης που δέχθηκε, δεν υπολογίζεται ο Φακούντο Σάντσες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα