Αμφίβολος και ο Λόπεθ για τον Άρη

Αμφίβολος και ο Λόπεθ για τον Άρη

Newsroom
Αμφίβολος και ο Λόπεθ για τον Άρη

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ έχει ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα (15/1, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς απουσίασε λόγω τραυματισμού από την προπόνηση του Άρη.

Ο Ισπανός δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή (11/1) προπόνηση των «κίτρινων», δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα που έγινε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρότι ο Κριστιάν Λόπεθ παραμένει σε διαδικασία επανένταξης έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχε να διαχειριστεί, πρόκειται για σημαντική απουσία αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι Θεσσαλονικείς ξέμειναν από σέντερ φορ. Εκτός προπονήσεων είναι και ο Δημήτρης Μάνος λόγω προβλήματος υγείας, ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι στο rotation της ομάδας, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας στο Copa Africa.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι με τους Λόπεθ ή Μάνο, ο Άκης Μάντζιος έχει μόλις μία επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, αυτή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε και στο παρελθόν στη θέση του φορ η οποία προφανώς δεν είναι η φυσική του.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπολογίζεται επίσης ούτε ο Χουάν Ιτούρμπε καθώς ο Παραγουανός συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και ατομικής προπόνησης με την προοπτική να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα