Άρης: Μεταγραφές και ανανεώσεις στη… σωστή τιμή

Άρης: Μεταγραφές και ανανεώσεις στη… σωστή τιμή

Άρης: Μεταγραφές και ανανεώσεις στη… σωστή τιμή

bet365

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, παράλληλα είναι πολύ ξεκάθαρος στις προσφορές του για ανανεώσεις συμβολαίων και αποφασισμένος να κλείσει συμφωνίες με ποσά αντιπροσωπευτικά της αξίας των παικτών.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, τις επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων, οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν ξεκάθαρες προτάσεις στους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα. Αυτές περιλαμβάνουν σημαντικές αυξήσεις απολαβών και ουσιαστικά στέλνουν το μήνυμα αναγνώρισης του προσφοράς του καθενός στην αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Για παράδειγμα, η πρόταση που έχει καταθέσει ο Άρης στον Φακούντο Μπερτόγλιο περιλαμβάνει αύξηση απολαβών η οποία ξεπερνάει το 35% διότι ο Αργεντίνος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και δεν αμφισβητείται η προσφορά του, παρότι η χρονιά που πραγματοποιεί φέτος δεν είναι καλή και ο αντίκτυπος φαίνεται τόσο στο επίπεδο δημιουργίας όσο και εκτέλεσης της ομάδας.

Εν τέλει, ο Άρης έκανε τα βήματα που χρειαζόταν για να πείσει τον Αργεντίνο, περιμένει την απάντησή του και η οικονομική διαφορά είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που είχε διαπιστωθεί όταν άρχισαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός το οποίο ενισχύει την αισιοδοξία για τον ερχομό οριστικής συμφωνίας Αντιθέτως, η υπόθεση του Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι στο ίδιο σημείο καθώς η προσφορά του Άρη απέχει αρκετά από τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε εκφράσει ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, ενώ ο Τζέιμς Τζέγκο επανέλαβε αρκετές φορές ότι θα συζητήσεις την ερχόμενη άνοιξη.

Ό,τι ισχύει επί των υποθέσεων ανανέωσης συμβολαίων, υφίσταται και στο θέμα των μεταγραφών με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν. Εφόσον οι «κίτρινοι» θελήσουν να αποκτήσουν από τώρα τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, δεν σκοπεύουν να δώσουν πολλά χρήματα για έναν αθλητή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο οποίος ήδη έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί στην παρούσα στιγμή, η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν αποτελεί προτεραιότητα δεδομένης της παρουσίας των Κριστιάν Γκάνεα, Λούμορ. Θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιο του πρώτου.

Αντιθέτως, προτεραιότητα είναι η ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής και η προσθήκη ενός σέντερ φορ παράλληλα μ' έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα