Λουτσέσκου: «Σε πολύ καλή κατάσταση οι Ζαμπά, Τσόλακ»

Λουτσέσκου: «Σε πολύ καλή κατάσταση οι Ζαμπά, Τσόλακ»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Σε πολύ καλή κατάσταση οι Ζαμπά, Τσόλακ»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ εξήρε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και τον Κροάτη φορ που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν, αλλά και τα μεταγραφικά του ζητήματα μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη NOVA. Οπου εξήρε την κατάσταση που βρίσκονται οι Ζαμπά, Τσόλακ που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την περίοδο αυτή της έξαρσης της πανδημίας, τα πολλά κρούσματα και τη διαχείριση που κλήθηκε να κάνει στην καθημερινότητα της ομάδας: «Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Είχαμε παίκτες που λόγω κορωνοϊού βρέθηκαν εκτός, κάποιοι έπειτα επέστρεψαν, κάποιοι άλλοι προστέθηκαν στα ενεργά κρούσματα. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές είχαμε μία καλή περίοδο προπονήσεων. Από την άλλη θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα ξεμπερδέψουμε από όλη αυτή την κατάσταση με την έξαρση της πανδημίας. Το θετικό που μπορούμε να δούμε ήταν πως το περάσαμε αναίμακτα, χωρίς επίσημα παιχνίδια. Θα ήταν πιο δύσκολα αν η έξαρση μας έβρισκε κατά τη διάρκεια επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Για το αν η περίοδος αυτή της πανδημίας είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχε να διαχειριστεί ο ίδιος στην προπονητική του καριέρα δεδομένου πως κάθε πλάνο που έκανε μπορεί να πήγαινε στράφι την επόμενη ημέρα: «Πριν φτάσω σε αυτό για μένα προσωπικά και το τεχνικό επιτελείο μου η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ και μας το έκλεψαν με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία στην καριέρα μου. Μία δεύτερη ήταν όταν προέκυψε το θέμα στη Σαουδική Αραβία με το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας, που είχαμε τερματίσει πρώτοι στη φάση των ομίλων και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και μας απέκλεισαν από τη διοργάνωση λόγω κρουσμάτων. Οπότε αυτή είναι η τρίτη πιο δύσκολη περίοδός μου. Εκεί την κατατάσσω».

Για τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το πως προετοιμάζει την ομάδα: «Είχαμε μία περίοδο που έπρεπε να προσαρμοστούμε στις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία το διάστημα των αγώνων είναι κάτι που μας έλειψε. Ήταν όμως όλο αυτό το διάστημα της παύσης από τους αγώνες ένα καλό σημείο για εμάς παρά τα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το κατά πόσο υπολογίζει στους Ζαμπά και Τσόλακ που προπονούνται με την ομάδα: «Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές θα πρέπει να συζητήσω με τον κ. Μπότο για να βρούμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Σε ό,τι αφορά τον Ζαμπά μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ο τρόπος που επέστρεψε. Τόσο ο Ζαμπά, όσο και ο Τσόλακ γύρισαν σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι φιτ, προπονούνται και δουλεύουν σκληρά. Τον Λέο τον ξέρω πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία μου, ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στη γενιά που κέρδισε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του, που ήταν δύσκολος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έχει. Τη διάθεση και τη σοβαρότητά του. Ο Τσόλακ είναι επίσης μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ένας πολύ έξυπνος επιθετικός, ένας παίκτης με μεγάλη εργατικότητα μέσα στο γήπεδο. Μας δίνουν και οι δύο κάτι διαφορετικό τη δεδομένη χρονική στιγμή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τους έχουμε μαζί μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα