ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ροντρίγκο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ροντρίγκο Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ροντρίγκο Σοάρες

bet365

Η έλευση Σάστρε φέρνει προσθαφαιρέσεις στα άκρα του «Δικεφάλου», με τον Ροντρίγκο Σοάρες να βρίσκεται κοντά στη λύση του συμβολαίου.

Η άφιξη του Ζόαν Σάστρε στη Θεσσαλονίκη και η ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Μαγιόρκα ανοίγει το δρόμο για την αποχώρηση του Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει ενημερωθεί, εδώ και πολύ καιρό, ότι δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έγιναν πολλές επαφές και αναζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από την Κύπρο, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία για οικογενειακούς λόγους να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο σ’ ότι αφορά την παραχώρηση του Ροντρίγκο σε κάποια ομάδα και όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος αμυντικός θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιο του έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωσή του.

Με δεδομένη την απόκτηση του Σάστρε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές (Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Λύρατζης και Βιεϊρίνια) που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα