Ο Ολυμπιακός μέσα στις έξι αήττητες ομάδες από τις 725 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Ο Ολυμπιακός μέσα στις έξι αήττητες ομάδες από τις 725 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Ο Ολυμπιακός μέσα στις έξι αήττητες ομάδες από τις 725 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

bet365

Μόλις έξι ομάδες παραμένουν αήττητες τη φετινή σεζόν στις πρώτες κατηγορίες της Ευρώπης και μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγνοεί ως τώρα τη λέξη «ήττα» μετά από 16 παιχνίδια.

Το ποδαρικό στο 2022 ήταν κάθε άλλο παρά ιδανικό για τον Ολυμπιακό, που παραχώρησε ισοπαλία χωρίς σκορ στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Για άλλη μια αγωνιστική, όμως, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς απέφυγε την ήττα, όπως πράττει διαρκώς από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα στα μισά και πλέον του δρόμου να βρίσκεται στο εξαιρετικά κλειστό κλαμπ των αήττητων της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι είναι μία από τις έξι ομάδες από τις πρώτες κατηγορίες όλων των χωρών που συνεχίζουν χωρίς ήττα στα πρωταθλήματά τους, σε σύνολο 725 ομάδων! Με 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες, φιγουράρουν στη σύντομη λίστα που αποτελείται επίσης από την Πόρτο (15-2-0), την Παρτιζάν (19-2-0), τη Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα (9-4-0), την Ίντερ ντ' Εσκάλντες από την Ανδόρα (5-5-0) και τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference League, που έχει ξεκινήσει με 8Χ8 στην εθνική της κατηγορία. Αναμενόμενα, και οι έξι ομάδες είναι πρωτοπόροι των πρωταθλημάτων τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα