Το βίντεο με τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Το βίντεο με τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Φώτης Καρακούσης
Το βίντεο με τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

bet365

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων του προέδρου του Ερασιτέχνη Τάκη Μαλακατέ και του αντιπροέδρου, Δημήτρη Βρανόπουλου προβλήθηκε βίντεο με το πως θα είναι οι εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Για πάνω από μία ώρα οι Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αντίστοιχα αναφέρθηκαν στην «Διπλή Ανάπλαση». Μετά τις αρχικές τους τοποθετήσεις και πριν τις ερωτήσεις, προβλήθηκε βίντεο με το πως θα είναι οι εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αν φυσικά περάσει από την Γενική Συνέλευση η Διπλή Ανάπλαση.

Όσον αφορά το τι θα έχουν οι εγκαταστάσεις, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, ανέφερε σχετικά: «Στην περιοχή της ανάπλασης στη Λεωφόρο και σε έκταση 680 τ.μ.

- Μουσείο του Παναθηναϊκού μας (νομίζω όλοι καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό σημείο αναφοράς θα είναι και που σήμερα λείπει).

-Εντευκτήριο-εστιατόριο

-Εφόσον τελικά γίνει υπόγειος χώρος στάθμευσης θα μας παραχωρηθεί η χρήση και η εκμετάλλευση 15 θέσεων στάθμευσης

Στην περιοχή Ανάπλασης ΙΙ

-ποδοσφαιρικό γήπεδο 4 αστέρων προδιαγραφών FIFA/UEFA εως 40.000 θέσεις (προσωπική μου εκτίμηση εξ όσων γνωρίζω περίπου 38.000 θέσεων χωρίς να προσμετρώνται στην παραπάνω χωρητικότητα οι σουίτες). Θα είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στη χώρα μετά το ΟΑΚΑ.

Στην περιοχή ανάπλασης και στα 7500τ.μ. που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο.

1.Γήπεδο αθλοπαιδιών διαστάσεων handball-futsal 3.100 θέσεων στο οποίο θα αγωνίζονται οι ομάδες μας βόλεϊ, μπάσκετ, futsal, μπάσκετ με αμαξίδιο και χάντμπολ (που θα επανιδρύσουμε τότε) και το οποίο μπορεί να μετατραπεί και σε πλήρη αίθουσα ενόργανης γυμναστικής.

2.Ανοικτή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με στέγαστρο 500 θέσεων στην οποία εκτός της κολύμβησης και των καταδύσεων θα αγωνίζονται και τα τμήματα υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικων (θα επανιδρυθεί).

3. Προπονητήριο αθλοπαιδιών διαστάσεων βόλεϊ-μπάσκετ για τις ακαδημίας κυρίως, 200 θέσεων με δυνατότητα διεξαγωγής και αγώνων. Δυνατότητα μετατροπής σε αμφιθέατρο και αίθουσα εκδηλώσεων.

4. Υπόγειος χώρος στάθμευσης 125 θέσεων

5. Γραφεία του Συλλόγου

6. Μπουτίκ

7. Καφέ-εστιατόριο

Προπονητήρια για τα ατομικά μας αγωνίσματα ως κάτωθι:

1. Άρση βαρών 150τμ

2. Πάλη 240τμ

3. Πυγμαχία με 2 ring 300τμ

4. Ξιφασκία με 2 διαδρόμους 150τμ

5. Επιτραπέζια αντισφαίριση με 6 τραπέζια 255τμ

6. Τοξοβολία 250τμ

7. Σκοποβολή για αεροβόλο όπλο 150τμ

8. Προπονητήριο για ΑμεΑ 100τμ

9. 2 γυμναστήρια ενδυνάμωσης 100 τ.μ. έκαστο

Όλοι οι αθλητικοί χώροι και τα προπονητήρια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία θα διαθέτουν αποδυτήρια, γραφεία προπονητών, αίθουσες για video, doping control , αίθουσα συνεντεύξεων και αποθήκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα