Άρης: Νέα παράταση για τις 11/2 από το CAS

Άρης: Νέα παράταση για τις 11/2 από το CAS

Άρης: Νέα παράταση για τις 11/2 από το CAS

bet365

Ο Άρης μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη καθώς η απόφαση του CAS για την υπόθεση απαγόρευσης μεταγραφών θα παρθεί μετά τις 11 Φεβρουαρίου.

Νέα παράταση δόθηκε από το CAS επί της υπόθεσης προσφυγής της ΠΑΕ Άρης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA βάσει της οποίας της επιβλήθηκε ban μεταγραφών (για έναν χρόνο) λόγω του Φιορίν Ντουρμισάι. Η απόφαση επρόκειτο να εκδοθεί στις 10 Ιανουαρίου, τούτο κρατούσε δέσμιο τον Άρη σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, πλέον όμως απέκτησε τη δυνατότητα να κινηθεί ελεύθερα. Κι αυτό διότι σήμερα (10/1) το CAS ενημέρωσε για τη νέα παράταση στην έκδοση της απόφασης και για την ακρίβεια ενημέρωσε ότι αυτή θα εκδοθεί μετά τις 11 Φεβρουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα