Ολυμπιακός: Η σκέψη για μία μεταγραφή 

Ολυμπιακός: Η σκέψη για μία μεταγραφή 

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Η σκέψη για μία μεταγραφή 

bet365

Το Gazzetta καταγράφει ποιο είναι αυτή τη στιγμή το σκεπτικό στον Ολυμπιακό για πιθανή μεταγραφή και αναφέρεται στις περιπτώσεις των Αλγερινών χαφ που εμπλέκονται με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν ήταν ομάδα που αιφνιδίαζε στο μεταγραφικό παζάρι. Το παρελθόν έχει δείξει ότι ακόμα και την τελευταία μέρα έκλειναν παίκτες οι «ερυθρόλευκοι» (Ιντέγε, Ερνάνι) ή και φυσικά παραχωρούσαν, άλλοτε με τη μορφή πωλήσεων (Μήτρογλου), άλλοτε με τη μορφή δανεισμών. Σε μια μεταγραφική περίοδο, άλλωστε, ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε μια ομάδα. Τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Μπορεί για παράδειγμα να σκάσει πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή, να είναι ικανοποιητική, η εκάστοτε ΠΑΕ να πουλήσει και να υποχρεωθεί ακολούθως να καλύψει το κενό που προέκυψε. Ειδικά σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που τόσοι και τόσοι παίκτες βρίσκονται στη βιτρίνα, κανείς δεν μπορεί να μιλά με σιγουριά.

Ποιο είναι όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε το σκεπτικό της διοίκησης και του προπονητικού τιμ; Αν γίνει, να γίνει μία κίνηση. Να αποκτηθεί δηλαδή ένας αριστερός μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Τον Μολδαβό ο οποίος εφέτος έχει παίξει περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τον «ερυθρόλευκο»... Iroman, ο οποίος έχει παίξει σε 28 αγώνες και έχει αντικατασταθεί μόνο δύο φορές. Η αλήθεια είναι ότι αν παρατηρήσει κανείς το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, αυτή είναι η μοναδική θέση στην οποία δεν υπάρχει υπεροπλία. Στις άλλες υπάρχουν δύο και τρεις ή και ακόμα περισσότερες επιλογές.

Η διοίκηση λοιπόν έχει τα μάτια της ανοικτά, κοιτάζει την αγορά και αν κάνει κίνηση, τότε θα πρόκειται για έναν ακραίο οπισθοφύλακα που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά. Ξαναλέμε, όμως, με βάση το σκεπτικό που υπάρχει τούτη τη στιγμή. Άλλωστε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου μένουν ακόμα μπόλικες μέρες και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Όταν προ ημερών ρωτήθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς για ενδεχόμενες κινήσεις που μπορεί να κάνει η ομάδα του, απάντησε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί». Ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με τον Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα, αλλά μέχρι και προ ημερών τόσο το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας υποστήριζαν πως δεν έχουν ενημέρωση για «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον.

Οι Αλγερινοί χαφ

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται σε περιπτώσεις Αλγερινών μέσων. Αρχικά είχε γραφτεί το όνομα του 22χρονου Αντέμ Ζοργκάν της Σαρλερουά (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και πιάνει θέση ξένου), ενώ εσχάτως προέκυψε αυτό του 23χρονου Ραμίζ Ζερουκί της Τβέντε. Το Gazzetta επικοινώνησε με ανώτατο στέλεχος της ολλανδικής ομάδας, ο οποίος ανέφερε: «Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις του Ολυμπιακού, δεν ξέρουμε αν πράγματι ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή μας». Οι Γάλλοι που εργάζονται στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πάντως άριστα την αγορά της Αλγερίας.

Για τον Ζερουκί πάντως άγνοια υπάρχει και από την πλευρά του παίκτη και του μάνατζέρ του σε σχέση με τους Πειραιώτες. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άξονα αναφέρεται ότι απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», ενδεχομένως κάτι να σημαίνει, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα