Μπέος: «Ιστορική νίκη, ορισμός της κόκκινης στον Σάντσες»

Μπέος: «Ιστορική νίκη, ορισμός της κόκκινης στον Σάντσες»

Newsroom
 Μπέος: «Ιστορική νίκη, ορισμός της κόκκινης στον Σάντσες»

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε πως το 3-1 επί του Παναθηναϊκού είναι η «μεγαλύτερη» νίκη στην ιστορία της ομάδας του και πως σωστά αποβλήθηκε ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού».

Για μία ιστορική νίκη έκανε λόγο στη NOVA ο Αχιλλέας Μπέος, μετά το 3-1 που επικράτησε ο Βόλος του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε και στην αποβολή του Σάντσες, όπου τόνισε πως ήταν «ορισμός της κόκκινης κάρτας». «Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι πρώτη μεγάλη νίκη του Βόλου που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα 'μπράβο' στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είναι αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος που έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Μας αγαπάει ο Θεός ως τι; Αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ήρθε ένας ξένος διαιτητής. Σκέφτεστε να είχαμε εδώ κάνα Κουτσιαύτη τι θα γινόταν; Αντε στη φάση του ορισμού της κόκκινης κάρτας, το πολύ- πολύ να είχε δώσει ένα φάουλ».

Κλείνοντας ανέφερε ακόμη πως η ομάδα του θα προχωρήσει σε ακόμη 2 μεταγραφές και ότι ο Κώστας Μπράτσος θα παραμείνει στο «τιμόνι» της. «Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, διαβάζει και μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά», υπογράμμισε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα