Ο «ιππότης» Κόλμαν, προσέφερε το κασκόλ του στην κόρη του Μπρίτο

Ο «ιππότης» Κόλμαν, προσέφερε το κασκόλ του στην κόρη του Μπρίτο

Newsroom
Ο «ιππότης» Κόλμαν, προσέφερε το κασκόλ του στην κόρη του Μπρίτο

bet365

Ο νέος κόουτς του Ατρόμητου κράτησε το κασκόλ της ομάδας που του έδωσαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και προσέφερε το δικό του στην κόρη του τιμ μάνατζερ του club.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου βρίσκεται από σήμερα (9/1) ο Κρις Κόλμαν, καθώς ο Ουαλός τεχνικός είναι ο νέος κόουτς της ομάδας. Μαζί του στην Αθήνα έφτασε και ο Κιτ Σίμονς, ο 51χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και της Φούλαμ που είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ενώ με το «καλημέρα» ο Κολμαν... έκλεψε την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα όταν βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» και τον πλησίασε ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο τιμ μάνατζερ του club του έδωσε ένα κασκόλ του Ατρόμητου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Τότε ο Κολμαν έβγαλε αυτό που φορούσε και το προσέφερε στην κόρη του Μπρίτο που συνόδευε τον πατέρα της και φόρεσε εκείνο της ομάδας, σε μία κίνηση που προσέφερε πολλά χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

....

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα