ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ο Αραούχο

ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ο Αραούχο

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ο Αραούχο

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν είχε κανένα λόγο να πιεστεί, από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να συνεχίσει και το Σάββατο (8/1) ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αραούχο αναμενόταν να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σε αναβολή, ο Αργεντινός φορ δεν χρειάστηκε να πιεστεί. Έτσι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, πέρα του γνωστού που αφορά τον μακροχρόνια απόντα Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμά του. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Κυριακής (9/1) στα Σπάτα στις 11:00.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα