Ο Βόλος παίρνει τον Κύπριο αμυντικό Χρήστο Σιέλη

Ο Βόλος παίρνει τον Κύπριο αμυντικό Χρήστο Σιέλη

Δημήτρης Βέργος
Ο Βόλος παίρνει τον Κύπριο αμυντικό Χρήστο Σιέλη

bet365

Ο 21χρονος Κύπριος αμυντικός, που είναι και τρεις φορές διεθνής, βρίσκεται στον Βόλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας.

Δύο μεταγραφές στόπερ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Βόλος τον Ιανουάριο καθώς εκτός από τον Γκρίλο που αποχώρησε μετά την πρόταση που δέχθηκε από την Ο'Χίγκινς, και ο Ρινέρ βρίσκεται σε διαδικασία ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαγνησίας.

Η μία από τις δύο προσθήκες που θα γίνουν για το κέντρο της άμυνας αφορά τον νεαρό Κύπριο αμυντικό Χρήστο Σιέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας. Ο 21χρονος στόπερ, ο οποίος είναι και τρεις φορές διεθνής, βρίσκεται ήδη στον Βόλο για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Ο Σιέλης αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. Στη Λέφσκι Σόφιας είχε τη φετινή σεζόν 13 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν ανήκε στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει 35 εμφανίσεις.

Ήδη ο Βόλος έχει προχωρήσει σε προσθήκη δεξιού μπακ με τον 28χρονο Φινλανδό διεθνή, Νικολάι Άλχο, για τον οποίο επίσης απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Πλέον αναμένεται, όπως αναφέραμε, η απόκτηση ενός επιπλέον έμπειρου στόπερ, αλλά και μια προσθήκη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μάλιστα για τον εξτρέμ υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και εντείνονται οι επαφές ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα