Μαρτίνς: «Υπάρχει ανησυχία για Μπουχαλάκη»

Μαρτίνς: «Υπάρχει ανησυχία για Μπουχαλάκη»

Newsroom
Μαρτίνς: «Υπάρχει ανησυχία για Μπουχαλάκη»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τη γκέλα με τον Απόλλωνα, αλλά και για την κατάσταση των Μπουχαλάκη και Παπασταθόπουλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για το 0-0 με τον Απόλλωνα, για τον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά και για την κατάσταση των Μπουχαλάκη και Παπασταθόπουλου.

Αρχικά είπε:

«Σκοπεύω να πω ξανά αυτό που λέω πάντα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και μπορούμε να χάσουμε βαθμούς από τον οποιοδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή. Την περασμένη φορά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν περιμέναμε και δεν είχαμε προβλέψει. Δεν σκοπεύαμε να χάσουμε βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι έχουμε κατακτήσει το οτιδήποτε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, να αναλύσουμε καλά τι συνέβη και τι έφταιξε και στη συνέχεια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί κόντρα στον Αστέρα, είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, η οποία αναμένεται να μας δυσκολέψει».

Για το τι διαφορετικό παιχνίδι περιμένει από τον Αστέρα:
«Θα είναι πολύ διαφορετικό γιατί οι δύο ομάδες διαφέρουν, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Απόλλων παίζει χαμηλά, περιμένει στο δικό του μισό, παίζοντας κλειστό παιχνίδι, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας παίζει ανοικτά και πιο επιθετικά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς με τον Απόλλωνα παίζαμε όλη την ώρα στα 25 μέτρα».

Για τα προβλήματα που παίζει η ομάδα:
«Αυτή τη στιγμή έχουμε τα γνωστά προβλήματα και μια ανησυχία για την περίπτωση του Μπουχαλάκη. Ελπίζουμε ο Σωκράτης αύριο να έρθει και να δώσει τις απαντήσεις που ελπίζουμε ότι θα δώσει και περιμένουμε».

Για το ότι ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες μέσα στο 2021 και τον στόχο του για το νέο έτος:
«Ακόμα περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα και χρόνο με τον χρόνο περισσότερες νίκες και περισσότερα κατορθώματα».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της Κυριακής (9/1, 19.30) με τον Αστέρα στο Φάληρο. Όπως είχε ανακοινώσει «δεν θα μπει στη διαδικασία διαχωρισμού των φιλάθλων», μετά την απόφαση για 10% πληρότητα στα γήπεδα και μάξιμουμ 1000 θεατές.

«Είμαστε ενωμένοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να στείλει ενότητας μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media. Ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο instagram, τους οπαδούς, τους παίκτες αγκαλιασμένους και τον ίδιο και έγραψε: «Νέα χρονιά, ίδιο συναίσθημα: Είμαστε ενωμένοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα