ΠΑΟΚ: «Κοντά στον Πασχαλάκη η Αλ Νασρ»

ΠΑΟΚ: «Κοντά στον Πασχαλάκη η Αλ Νασρ»

ΠΑΟΚ: «Κοντά στον Πασχαλάκη η Αλ Νασρ»

bet365

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ η ομάδα από την Σαουδική Αραβία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η Αλ Νασρ πιέζει και θέλει να προχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, «καταθέτοντας μια μεγάλη οικονομική προσφορά», όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της το «gomhuriaonline.com».

Η ομάδα από το Ριάντ έχει ξεκινήσει, εδώ και μέρες, επίσημες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 32χρονο τερματοφύλακα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η Αλ Νασρ έχει προτείνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα