Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Μπουχαλάκη, με μπότα στου Ρέντη

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Μπουχαλάκη, με μπότα στου Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Μπουχαλάκη, με μπότα στου Ρέντη

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εμφανίστηκε στου Ρέντη με μπότα λόγω προβλήματος στον ταρσό και αναμένεται να χάσει το ματς με τον Αστέρα, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν ήταν το μόνο άσχημα για τον Ολυμπιακό. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τραυματίστηκε στον ταρσό και έτσι τοποθετήθηκε στο πόδι του μια ειδική προστατευτική μπότα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα απουσιάσει από τα ματς με Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, οι Λαλά, Λόπες και Ανδρούτσος αναμένεται να είναι στα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς για το ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκης με τους ερυθρόλευκους.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα