ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Σνάιντερ
Με επιστροφές συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΟΦΗ (8/1). Το βασικότερο είναι πως παίκτες που τις τελευταίες ημέρες απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα πλέον έχουν επιστρέψει (η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από αρκετά κρούσματα Covid-19), ενώ σε φουλ ρυθμούς έχει μπει και ο «νέος» Στάνκο. Μάλιστα αν είναι έτοιμο το δελτίο του τότε κατά πάσα πιθανότητα ο 28χρονος χαφ θα είναι στην αποστολή για την Κρήτη.
Από όπου πάντως θα απουσιάσει ο Σνάιντερ, καθώς στο 1-0 επί του Ιωνικού υπέστη σύσπαση στο δικέφαλο και ο μεσοεπιθετικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
