Βέρχουλστ: «Ο βαθμός κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι στο τέλος καθοριστικός» (vid)

Newsroom
Βέρχουλστ: «Ο βαθμός κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι στο τέλος καθοριστικός» (vid)

bet365

Ο MVP του Απόλλωνα στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, Νταβίνο Βέρχουλστ, μίλησε για την καταπληκτική του εμφάνιση και για τη σημασία του βαθμού για την ομάδα του.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ, ήταν κομβικός στο 0-0 εναντίον του Ολυμπιακού. Μετά το ματς είπε: «Το είχα σκεφτεί, και το έλεγα και στους συμπαίκτες μου, ότι αν είσαι δυνατός στο μυαλό, αν προσπαθήσεις, ποτέ δεν ξέρεις, ποδόσφαιρο είναι, τα πάντα μπορείς να καταφέρεις.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτό τον βαθμό ο οποίος ίσως είναι καθοριστικός στο τέλος του πρωταθλήματος, ίσως σημαίνει κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Είμαι χαρούμενος και για τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, ότι πρέπει να πιέζω τον εαυτό μου όλο και περισσότερο αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου, αισθάνομαι πολύ καλά, θέλω να συνεχίσω και είναι πολύ σημαντικό ότι πήγα τόσο καλά και μπόρεσα να αποδείξω ότι είμαι εδώ».

Η απόκρουση που ξεχώρισε ήταν η πρώτη, στο σουτ του Καμαρά:
«Ηταν η πιο σημαντική, γιατί αν δεχόσουν το γκολ θα έπρεπε να κυνηγάς μετά σε όλο το ματς. Δεν έγινε κάτι, δεν θα σου πει κανένας τίποτα αλλά με εκείνη την επέμβαση κρατάς και δείχνεις σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα